Hogyan küzdhetem le a rossz erzeseimet?
Figyelt kérdés
Az eletem kezd egy kicsit kisiklani, nemreg vagyok tul egy sulyos betegsegen (skizofrenia). Mar alig szedek gyogyszert, de mostanaban annyi rossz törtent velem, hogy komoly öngyilkossagi gondolataim vannak, meg akarom talani a jot az eletben, de nem megy, sokan akarnak segiteni, es tudom, hogy ö miattuk sem lehet feladni, de elöntenek ezek az erzesek, talan a betegseg miatt, es nem tudom, mit tegyek, hogy eltünjenek...2014. aug. 10. 10:01
1/1 Bojár Fanni válasza:
próbálj meg másra gondolni vagy berakni vidámabb kedvenc dalaidat,filmet nézni stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!