Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fájdulhatott meg a fejem?

Mitől fájdulhatott meg a fejem?

Figyelt kérdés
Voltam egy ilyen rázós gépen, vibrotréner a neve asszem, leszálltam, s azóta fáj a fejem. Ez 3 napja volt, azóta lázam is volt. Ez véletlen egybeesés?

2014. aug. 10. 00:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kangoo-tól fájdul meg, először 15 perc után kellett abbahagynom, második nekifutásnál meg 5 perc után...

Az ugrálástól elkezdett fájni a tarkóm. Nem tudom, mi lehetett a baj. /nem estem el :) /

Másnap elmentem az ottani csontkovácshoz egy 10 perces "turbó ropi"-ra, és rendbe tett.

Mondjuk azóta nem próbáltam kangoozni. Szerintem nálad is valami becsípődött/ megrándult.

De az is lehet, hogy időközben megfáztál, és ahogy írtad, véletlen egybeesés...

Jobbulást!

2014. aug. 10. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Sztem félreértettél, nem úgy fáj a fejem, mintha becsípődött volna, hanem agyilag fáj, meg a szemem is, vmelyik hat sztem a másikra. Ha csontok fájnak akkor elmész strandra, beülsz a vízesés alá (szinte mindenhol láttam már ilyet), s helyreteszi az is, legalábbis nekem is volt olyan. De nem akarlak lebeszélni a csontkovácsról, az is biztos szuper. :) Köszi.
2014. aug. 10. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:

A csontkovács nem a fájó csontokat gyógyítja, hanem a helyükre teszi őket, ezzel elősegítve a normális nyirokkeringést és idegi ingerület vezetést... Így rázkódás és ugrálás hatására megfájdulhat a fej, pont ezek kapcsán.

De most, hogy írtad, a szemed is fáj, ez inkább olyan megfázásos vagy láz előtti fájdalomhoz hasonlíthat, így inkább én is a véletlen egybeesésre tippelnék.

2014. aug. 10. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Oké, én csak felvetettem, h talán félreértettél, ezek szerint nem. :)

Megfázás viszont orrfolyással is járt volna talán. Torokfájás legalább volt egy kicsi, szóval félig lehet. Nem vágom.

2014. aug. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!