Mitől fájdulhatott meg a fejem?

Nekem a kangoo-tól fájdul meg, először 15 perc után kellett abbahagynom, második nekifutásnál meg 5 perc után...
Az ugrálástól elkezdett fájni a tarkóm. Nem tudom, mi lehetett a baj. /nem estem el :) /
Másnap elmentem az ottani csontkovácshoz egy 10 perces "turbó ropi"-ra, és rendbe tett.
Mondjuk azóta nem próbáltam kangoozni. Szerintem nálad is valami becsípődött/ megrándult.
De az is lehet, hogy időközben megfáztál, és ahogy írtad, véletlen egybeesés...
Jobbulást!

A csontkovács nem a fájó csontokat gyógyítja, hanem a helyükre teszi őket, ezzel elősegítve a normális nyirokkeringést és idegi ingerület vezetést... Így rázkódás és ugrálás hatására megfájdulhat a fej, pont ezek kapcsán.
De most, hogy írtad, a szemed is fáj, ez inkább olyan megfázásos vagy láz előtti fájdalomhoz hasonlíthat, így inkább én is a véletlen egybeesésre tippelnék.
Oké, én csak felvetettem, h talán félreértettél, ezek szerint nem. :)
Megfázás viszont orrfolyással is járt volna talán. Torokfájás legalább volt egy kicsi, szóval félig lehet. Nem vágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!