Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Tegnap estefelé nagyon elkezdett fájni a gyomrom, alig bírtam mozdulni, ilyen nagyon ritkán szokott előfordulni és ilyenkor sajnos meg kell hánytatnom magam, mert más nem igazán segít. De most nem hánytattam meg magam, ittam borsmenta teát és vettem be 10 Cholagol cseppet cukorral, és akkor ez annyira elmulasztotta, hogy el tudtam aludni, de éjjel 3 órakor felébredtem és megint éreztem, hogy alig birok mozdulni, így meghánytattam magam, aztán jobb lett. Reggel pedig, amikor felébredtem sötétebb volt a vizeletem, mint szokott, a gyomrom még mindig fáj egy nagyon picit, de ez már elviselhetőbb, gyógyszert már nem szeretnék bevenni.
Kérlek segítsetek, mi lehet ez? :/
2014. aug. 1. 12:58
2/3 A kérdező kommentje:
Ebédre sült csirkemellet ettem párolt zöldséggel, kiflit sajttal és egy szelet tortát.
2014. aug. 1. 13:09
3/3 A kérdező kommentje:
tehát nem az volt, hogy egész nap tömtem magam..
2014. aug. 1. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!