Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Nemrég gyógyultam ki egy arcüreggyullaádsból. Már kikezeltek, de még 1 tünet megmaradt: reggelente betohad az orrom. Nem fáj a fejem, torkom, nincs lázam, fülem sincs betohadva(mint amikor gyulladás volt), nem fáj az arcom amikor előrehajolok, és nem folyik az orrom. Napközbe sincs betohadva. Reggel amikor orrsprayel befujok, kitisztul, de semmi nem jön belőle. Mit tegyek? ez van már 1 hónapja, mindent kipróbáltam...2014. júl. 27. 12:38
1/3 anonim 

válasza:

Ez tipikusan annak a tünete mikor valaki sokat használ orrsrayt, és hozzászokik, úgyis mondják függővé válik tőle. Egy módszer van, ha leállsz az orrsrayről, és napok múlva enyhül, majd teljesen megszűnik a tünet, ha tovább folytatod a fújdogálást, akkor ez meg fog maradni.
2/3 A kérdező kommentje:
értem... csak azért kérdem, mert holnap megyek egy táborba, és sokat fogok mozogni, futni, és nem akarok visszaesni az arcüreggyulladásba...
2014. júl. 27. 13:09
3/3 A kérdező kommentje:
amugy tényleg mondasz valamit, mert még májusba kezdődött a betegség, és azóta mindig irtak ki valamilyen orrsprayt :)
2014. júl. 27. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!