Mi lehet ez? A többi lent.
Figyelt kérdés
2 hónapja szúr a szivem, feszít a mellkasom, a torkomban dobog a szívem és köhögök tőle, fáj a nyelőcsövem vagy a légcsövem, nem tudom pontosan de olyan mint amikor légcsőhurutom volt, nem tudok mély levegőt venni, sípol a bal fülem, szúr és fáj a bal szemem, meg néha a bal oldalon a fogaim is. + hónapja volt egy elég nagy lelki megrázkódtatásom, a pszichiáter írt fel nyugtatókat, segített is, kezdem túl tenni magam rajta már, lehetett csökkenteni a gyógyszeradagokat is, már altató nélkül is megy az alvás, de ez a szívprobléma megmaradt. Volt teljes vérkép, vizelet, minden tökéletes, adok vért is, egészséges vagyok papíron, sportolok, futok, sosem vagyok rosszul csak ha ülnöm kell. Már kezdem megúnni az orvosokat, összevesznek a diagnózison és leb...sznak ha másiktól kérek szakvéleményt.2014. júl. 27. 18:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!