Van köztetek akivel történtek hasonlók? Mit mondott az orvos? Mit írt fel?
3 napja kezdődött, hogy nagyon erős fejfájásom volt, szédültem, és 38-39 fokos lázam volt. Nem mentem orvoshoz (megjegyzem, nem a saját ötletem volt..), csak kértem, hogy írjon fel zinatot. (antibiotikum)
másnapra sebekkel a számban ébredtem, torokgyulladással, és egész nap semmit sem voltam képes megenni, csak 2 zsemlét. Többnyire algopyrinen éltem.
Tartott ez kb. két napig, és ma reggel pedig kiütésekkel ébredtem. Tele van vele az arcom, a nyakam, és a mellkasom is, és ezen kívül pedig a karom és a lábam is viszket, de ott nincsenek kiütéseim. A hajam még erősebben hullik, mint előtte. Habár eddig is depressziós lettem, de most egy erősebb, kínzóbb depresszió jött elő. 2-3 órája egyedül voltam itthon, és elájultam a konyhapadlón. A szüleim háromnegyed óra múlva találtak csak meg, addig nem tudtam megmozdulni. 3 kg-t fogytam a betegség alatt. Semmit sem tudok megenni, annyira fáj a nyelés.
Van köztetek olyan, aki hasonlót átélt már? Ha igen, ti mit tettetek?
Mondjuk ha kicseszettül sürgősen elvonulnál orvoshoz?
Megjegyzem, fogalmam sincs, hogy milyen orvosod van neked, ha csak a kérésedre, vizsgálat nélkül, ismeretlen eredetű betegségre felír zinnatot. Ilyen hirtelen fellépő betegség általában egyáltalán nem bakteriális eredetű. Nem bakteriális betegségre meg pont annyit ér a zinnat, mintha pez cukorkát szednél, csak egy kicsit jobban kinyírja a gyomorodat meg a beleid...
A kiütéses dolog valamiféle allergiának hangzik, mégpedig a súlyosabb fajtából (akár a zinnatra is lehet, még akkor is, ha eddig nem volt tőle bajod), sürgősen orvoshoz kéne fordulnod, mert ennek akár komolyabb kitörése is előfordulhat, ami közvetlenül az életedet veszélyezteti.
A betegséged pedig már önmagában is elég ahhoz, hogy azzal is SOS orvoshoz fordulj...
És nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy ne menj orvoshoz, de 16 éves vagy, és 14 éves korodtól kezdve pont olyan orvoshoz mész, amilyenhez akarsz. MENJ!
*ugye
Nekem semmi erőm nem volt, felkelni is alig bírtam, soha nem felejtem el. Életemben olyan rosszul soha nem voltam még. Ne várj..itt nem tudjuk megoldani
Ide is írd be a kérdést:
www.mitmondottazorvos.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!