Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van köztetek akivel történtek...

Van köztetek akivel történtek hasonlók? Mit mondott az orvos? Mit írt fel?

Figyelt kérdés

3 napja kezdődött, hogy nagyon erős fejfájásom volt, szédültem, és 38-39 fokos lázam volt. Nem mentem orvoshoz (megjegyzem, nem a saját ötletem volt..), csak kértem, hogy írjon fel zinatot. (antibiotikum)

másnapra sebekkel a számban ébredtem, torokgyulladással, és egész nap semmit sem voltam képes megenni, csak 2 zsemlét. Többnyire algopyrinen éltem.

Tartott ez kb. két napig, és ma reggel pedig kiütésekkel ébredtem. Tele van vele az arcom, a nyakam, és a mellkasom is, és ezen kívül pedig a karom és a lábam is viszket, de ott nincsenek kiütéseim. A hajam még erősebben hullik, mint előtte. Habár eddig is depressziós lettem, de most egy erősebb, kínzóbb depresszió jött elő. 2-3 órája egyedül voltam itthon, és elájultam a konyhapadlón. A szüleim háromnegyed óra múlva találtak csak meg, addig nem tudtam megmozdulni. 3 kg-t fogytam a betegség alatt. Semmit sem tudok megenni, annyira fáj a nyelés.

Van köztetek olyan, aki hasonlót átélt már? Ha igen, ti mit tettetek?

2014. júl. 25. 15:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és 16/L
2014. júl. 25. 15:08
 2/8 A kérdező kommentje:
És amit még elfelejtettem, hogy a jobb szemem be van dagadva
2014. júl. 25. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószínüleg olyan gyógyszereket szedsz, amik erre nem is jók. Elég durva tüneteket írtál le, itt látatlanban nem lehet erre tanácsot adni azon kivül, hogy mindenképp menj orvoshoz. Nekem mikor hasonló betegségem volt tizenévesen, majdnem meghaltam, mert a háziorvos félrekezelt. Ez nem játék. Nem eszel, legyengülsz, kiszáradsz. A kiütések is ki tudja mitől vannak, főleg a szádban. Lehet valami fertőzést kaptál el, vagy valami megtámadta a szervezetedet. Irány az orvos sürgősen!
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha kicseszettül sürgősen elvonulnál orvoshoz?

Megjegyzem, fogalmam sincs, hogy milyen orvosod van neked, ha csak a kérésedre, vizsgálat nélkül, ismeretlen eredetű betegségre felír zinnatot. Ilyen hirtelen fellépő betegség általában egyáltalán nem bakteriális eredetű. Nem bakteriális betegségre meg pont annyit ér a zinnat, mintha pez cukorkát szednél, csak egy kicsit jobban kinyírja a gyomorodat meg a beleid...

A kiütéses dolog valamiféle allergiának hangzik, mégpedig a súlyosabb fajtából (akár a zinnatra is lehet, még akkor is, ha eddig nem volt tőle bajod), sürgősen orvoshoz kéne fordulnod, mert ennek akár komolyabb kitörése is előfordulhat, ami közvetlenül az életedet veszélyezteti.

A betegséged pedig már önmagában is elég ahhoz, hogy azzal is SOS orvoshoz fordulj...

És nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy ne menj orvoshoz, de 16 éves vagy, és 14 éves korodtól kezdve pont olyan orvoshoz mész, amilyenhez akarsz. MENJ!

5/8 anonim ***** válasza:
100%
Na, mire kiírtad, hogy a szemed be van dagadva, elküldtem a választ. 16 voltam amikor ezen átmentem. A szememet már alig bírtam kinyitni és forgatni is. Mindenféle antibiotikumot szedtem, amit háziorvos írt. Enni nem tudtam. Végül Anya kórházba vitt, ott rögtön vérvétel, rtg, stb. Fehérvérsejt pusztulásom volt, és ha aznap nem visz be, már nem élnék (ezt a doki mondta akkor) csak úgye beutaló nélkül a kórház nem szívesen fogadott akkoriban, a háziorvos meg nem adott, mert szerinte semmi komoly...de Anyát nem érdekelte, bevitt. A szüleid mit mondanak?
2014. júl. 25. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

*ugye

Nekem semmi erőm nem volt, felkelni is alig bírtam, soha nem felejtem el. Életemben olyan rosszul soha nem voltam még. Ne várj..itt nem tudjuk megoldani

2014. júl. 25. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Sürgősen menj orvoshoz, és ha jobban leszel, azért nyugtass meg majd bennünket, hogy minden oké :)
2014. júl. 25. 16:53
 8/8 anonim válasza:

Ide is írd be a kérdést:

www.mitmondottazorvos.hu

2016. aug. 15. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!