13 éves fiu vagyok és véreset pisiltem. Ez azt jelenti h veseproblémáim vannak vagy h csak felfáztam? Mondjuk nemhiszem h vesebajaim vannak mivel nem fáj semmim és amikor pisiltem akkor se fájt semmim.
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 23:08
1/7 anonim válasza:
menj el a háziorvosodhoz holnap!
2/7 anonim válasza:
Muszáj két óránként megkérdezni,
3/7 anonim válasza:
Inkább alsó húgyúti fertőzés. De biztosan véres vizeletről van szó? Sok piros bogyós gyümölcs rendkívül hasonlóra tudja színezni a pisit. (Azért menj orvoshoz, biztos ami biztos.)
4/7 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta hogy elmegyek holnap az orvoshoz de nem vagyok biztos benne h ez tényleg véres volt vagy azért volt olyan színű, mert ma elég sok céklát ettem.
2014. júl. 23. 23:19
5/7 anonim válasza:
Céklától volt, főleg, ha elmúlt.
6/7 anonim válasza:
Céklát ettél? :) :)
Attól napokig pirosat pisilhetsz és kakilhatsz :)
Ne menj dokihoz, ez természetes dolog.
A széklet teljesen általános, de sokaknak a vizelettel is kiválasztódik. Teljesen ártalmatlan dolog, a cékla viszont nagyon egészséges.
SEMMI bajod nincs.
7/7 A kérdező kommentje:
oké, köszöm a válaszokat.
2014. júl. 23. 23:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!