Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek lehet hogy cukorbe...

Szerintetek lehet hogy cukorbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában elég hamar elfáradok és ha sokat alszok akkor is még álmos vagyok néha.Valamikor a szem is "meg káprázik".Elég kevés folyadékot iszok de valamikor hirtelen elég szomjas leszek.Múltkor megszédültem és fájt a fejem de lefeküdtem és utána jó volt meg tegnap este is megfájdult a fejem. Néha a nemi szervem körül viszketek. Lehet hogy cukorbeteg vagyok?? Nagyon megijedtem.. ja és 13 éves lány vagyok.

2014. júl. 21. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ettől még nem vagy cukorbeteg. Rohadt meleg van. A vérnyomásra is hatással van. Meleg+alacsony vérnyomás magyarázná minden tüneted.

De egyébként ha elmész egy vérvételre, ott azonnal látszik, ha valami gond van a cukroddal, évente egyszer érdemes menni mindenkinek, akinek számít az egészsége.

2014. júl. 21. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
B@"dm€g kicsi lány, meg kell tanulnod, hogy az egészséged nem játék, el kell menni MINDIG az orvoshoz, pláne ha olyan komoly dologra gyanakodsz, mint a cukorbetegség. Könnyen kiderül.
2014. júl. 21. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez igazából bármi lehet, de szerintem nem kell semmi komolyra gyanakodni. Ahogy előttem is írták, a melegtől, alacsony vérnyomástól is lehet. 13 évesen elég valószínűtlen, hogy cukorbeteg legyél, esetleg 1-es típusú, de ahhoz viszont túl kellett volna esned a közelmúltban egy magas lázzal járó betegségen. Ha aggaszt a dolog, akkor menj el a háziorvosodhoz, ő meg tudja mérni a vércukorszintedet vagy be tud utalni vérvételre.
2014. júl. 21. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:

A cukorbetegek sokat isznak, nem keveset.

Rosszul vagy, mert keveset iszol és meleg van. Lehet van valami nemi fertőzésed és ennyi.

2014. júl. 21. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!