Mi lehet ez? Más is szenved ilyen problémával?
8 éve középiskolában pánikbetegséggel jártam pszichodokihoz. Már akkor jellemző volt, hogy idegeskedésre, stresszre, félelemre mintha begyorsult volna az emésztésem, azonnal mosdóba kellett rohannom és legtöbbször hasmenés tört rám. Akkoriban úgy tűnt kigyógyultam. Már lassan egy 1-1,5 éve ugyanez előjött, morog a hasasa, pukizni kell, hasmenés jön rám, vagy csak egyszerűen sürgősen nagy WC-znem kell. Már ott tartok, h sehova sem merek menni, már a céges buszon vagy a tömegközlekedésen is kellemetlenül érzem magam. Tanfolyamokra nem merek menni, meetingekre úgy ülök be, hogy előtte többször meglátogatom a mosdót biztos ami biztos. Edzés előtt mindig mosdó, amikor új helyre mentem volna edzeni ott is rám jött a hasmenés és inkább visszaöltöztem és eljöttem onnan, mert a mosdók nem voltak valami hangszigeteltek. Lassan moziba sem merek beülni mert ott is rosszul érzem magam emiatt. Itthon vagy nyugodt környezetben nem jön ez elő, csak ha valami miatt "pánikolok", feszengek.
Ez lehet IBS is?
Nem tudom mit tegyek...
Nem akartam ilyesmivel dokihoz menni, mert félek hogy hülyének néz, nagyon kellemetlen.
Köszönöm a hozzászólást. Szerintem nekem is emiatt van, de nem tudom mit kezdhetnék vele. Te hogyan próbálsz ellene tenni? Szedsz esetleg valamit? Mondjuk valami gyógynövényes stressz csökkentőt? Van valami bevált tipped? Tippjeid?
A legjobb az lenne ha nem stresszelnék, de azt valahogy nem tudom teljesen kiiktatni az életemből :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!