Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért ropog az egész testem?

Miért ropog az egész testem?

Figyelt kérdés
A nyakamtol kezdve,a vállaim lábaim szinte minden porcikám,és nem is birok sokáig gép előtt ülni,mozgásszegény nem vagyok mert van munkám,iskoláskoromban sokat ültem gép előtt vajon nem e annak a hátránya most és az izületeim tönkre vannak menve.fizikailag is gyenge vagyok,étvágyam se a legjobb vizet se iszok sokat.tornásztatom az izmaimat és ugyse akar jönni helyre,sulyzós edzést nem birom.Mit tehetnék ez ellen?

2014. júl. 14. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!Orvosnál voltál már vele? Ennek több oka is lehet.Egyik amit írtál a kevés víz fogyasztás.Legalább 2 liter vizet meg kéne naponta inni, nyáron meg sokkal többet.Lehet ásványi anyag, illetve a porcokat olajozó hyaluronsav hiányod is.Mindezek természetes forrásból pótolhatók és még a porcaid, izületeid is rendbe tehetők.Én is szoktam időnként ha szükségét érzem ilyeneket fogyasztani.Élsportolóknál is beváltak.Csak a minőségre figyelj oda.Jobbulást!
2014. júl. 20. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!