Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 4 napja megy a hasam mit...

4 napja megy a hasam mit tegyek, hogy elmuljon vegre?

Figyelt kérdés

4 napja egyfolytaba faj a hasam es napi szinten 3-4x ugy megy a hasam mint a viz.

Szerdan a munkahelyemen rantott hus volt krumplival es uborka salata..ugye etelesben volt es a salata is atmelegedett de en sokat ettem belole es azota..lehet ettol vagyok beteg? Nagyon nem vagyok jol..holnapra strandot terveztem de ebbol semmi nem lesz a hasmenes miatt..mit egyek mit igyak? Tegnap este vettem be szodabikarbonat ma reggel savlekotot amit az orvos irt regebben kicsit javult a helyzet de delutanra megint elojott es alig ertem ki a wc-re is :(

Mit javasoltok?

2014. júl. 12. 18:35
 1/2 anonim válasza:
menj el orvoshoz :)
2014. júl. 12. 18:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Hetfon reggel elso dolgom lesz de addig at is kene veszelni a holnapot meg a mai napot :( mar a fejem is faj reggel ota
2014. júl. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!