Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek HIV-es?

Lehetek HIV-es?

Figyelt kérdés
Nagyon sok választ olvastam itt erre a kérdésre, de én mégis nagyon félek tőle. Úgy 3-4 hete egyik nap odajött hozzám két nem éppen fehérnek mondható lány és az egyikük csak úgy szembeköpött minden ok nélkül... Nem foglalkoztam a dologgal, de már lassan egy hete komoly torokgyulladásom van, fáj a fejem, folyik az orrom. Amúgy is elég hipochonder vagyok, de nagyon félek, hogy megfertőződtem ha a lány beteg volt... Ha elmennék egy szűrésre, ott 3-4 hét után tudnának nekem biztos eredményt adni? Úgy olvastam 6-8 hét után jól kimutatható, de napok óta ezzel kelek és ezzel fekszem. Nem tudok még várni két hetet...

2014. júl. 10. 12:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem kell hülyének nézni, tudom jól, hogy nyállal nem terjed, de elég egy vérző fogíny gyulladás, berepedt ajakvérzés és már is meglehet a baj.
2014. júl. 11. 22:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy. Ennyi.
2014. júl. 11. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!