Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez gyomorbevérzés is lehet?

Ez gyomorbevérzés is lehet?

Figyelt kérdés

van egy autoimmun betegségem, szteroidokat szedek kb fél éve, illetve gyulladáscsökkentőket.. gyomorvédőt is szedek, de az utóbbi kb 5 napban nem mindennap vettem be, mert elfogyott, ma délutánra van időpontom a dokihoz, így akkor kérek.

közben tegnap rosszul voltam, egész nap hánytam, még késő este is ha vizet ittam, kijött.

az első hányás furcsa volt, mert víz-lé jött ki belőlem, de olyan pirosas, rózsaszines. kóstolgattam az ebédet, ami pöri volt, így lehet attól is. utána már nem volt ilyen, csak kaját hánytam amikor megpróbáltam enni, utána meg csk vizet és csak epét..

nem is fájt a gyomrom sem, kicsit szédelegtem és beesett volt a szemem, sápadt voltam. közben lett egy kis hasmenésem is.

mára jobban vagyok, de fáradtnak, gyengének érzem magam, egy kicsit fáj a fejem és sápadt vagyok.

hol izzadok hol fázok.

lehetséges hogy gyomovérzés? megyek dokihoz, de addig is ideges vagyok, jó lenne tudni, hogy mi lehet ez, lehet e bevérzés vagy hasonlók. és hogy lesz e vizsgálat emiatt, pl gyomortükrözés.. és fájdalmas e...

köszönöm..

2014. júl. 7. 09:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez sztem nem gyomorvérzés, de ezt csak a doki tudhatja.
2014. júl. 7. 09:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!