Ha egy 1korty romlott tejet ittam lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Reggelire a lányommal tejet akartunk inni,de mikor beleittunk akkor vettük észre hogy rossz íze van.egyébként akkor bontottuk meg és a szav idő is októberben jár le elvileg.Lehet ettől bajunk és mennyi idő múlva?2014. júl. 2. 09:27
2/10 anonim válasza:
Nem. Ha sokat ittatok volna akkor is max kis gyomorrontás, hasmenés.
3/10 anonim válasza:
Ha csak egy korty volt, semmi bajod nem lesz tőle. Velem is előfordult már, de nem felbontatlan tejjel, hanem a felbontottat kóstoltam meg, mert a szagán és az állagán nem látszott, hogy valami baja van.
4/10 anonim válasza:
Elvileg a tej nem megromlik, hanem megsavanyodik. Ezután lehet pl sajtot, túrót csinálni belöle.
Pár éve nyaralni voltunk sokan barátok, ahol az egyik lány tudott házi túrót csinálni. Kirakta a tejet a napra reggel, és este már túrós palacsintát ettünk.
5/10 anonim válasza:
neked lànyod van és ennyit sem tudsz?
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó,nagyon okos vagy úgy látom!!!
2015. jan. 10. 22:52
7/10 anonim válasza:
meg az a 100 ból 99 felnőtt, aki ezt tudja.
ezek szerint te vagy nem igazán az.
8/10 A kérdező kommentje:
Örülj neki,hogy te ilyen baromi okos vagy!!Kár, hogy ez mellett meg egy bunkó!Ez rosszabb szerintem... :-)
2015. jan. 12. 16:16
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként akkor okoskodj ha megtanultál fogalmazni!!
2015. jan. 12. 16:20
10/10 anonim válasza:
hát, felnőtt embernek az alapvető élelmiszereket kéne ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!