Vakbélgyulladás? Már késő?
Figyelt kérdés
tegnap reggel kezdődött bal oldalon lent a hasam fájni, szúrni. hőemelkedésem volt, még ma este is az van. a hasfájásom egyáltalán elmúlt. egykét oldalon olvastam hogy lehet fájdalom mentes is. igaz ez? ha tegnap reggel kezdődött és ma este még élek akkor már késő???2014. júl. 2. 00:26
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hőemelkedésem sincs, csak elfelejtettem felrázni a hömérőt. Magyarul lehet az egész tünetmentes?
2014. júl. 2. 00:53
2/3 anonim válasza:
:) Tünetmentes vagy, de azért vakbeled van?
Amúgy nincs vakbeled. Klasszikus esetben az a jobb oldalon fáj, és mára már üvöltenél a fájdalomtól. (Nem lenne késő még,azért 1-2-3 nap szokott lenni, amíg még menthető.) A bal oldalon kérlek szépen a vastagbél utolsó hajlata van, ami enyhe felfúvódás esetén szokott görcsölni. Valószínűbb, hogy neked csak ez van. Lehetséges, hogy 100000-ből 1 esetben előfordul fájdalommentes vakbélgyulladás is, de az, hogy semmilyen tünetet ne mutasson, nem szokott előfordulni. Arra pont annyi esélyed van, mint mondjuk arra, hogy a fejedre essen egy tégla, és ha éppen te kapsz ilyet, az a sors keze, nem kell miatta paráztatni magad.
3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap olyat is olvastam, hogy a fájdalom átsugározhat a bal oldalra is. A másik meg hogy gyerekeknél nem mindenképp jár fájdalommal. És mivel tegnap a bal oldalon lent fájt, és hőemelkedésem is volt, ezért gondoltam vakbélgyulladásra.
2014. júl. 2. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!