Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van valami köze egymáshoz a...

Van valami köze egymáshoz a gyomorfekéjnek és a hasmenésnek?

Figyelt kérdés

1-1,5 éve volt gyomoerfekélyem, azóta szedek savcsökkentőt.

Utóbbi, talán 2-3 hónapban, sűrűn van reggel hasmenésem. Volt hogy 3 napot is egymástkövetően, aztán elmúlt napokra, volt hogy nagyon kemény volt a széklet az elején, aztán a vége már közelített a hasmenéshez. Ma megint hasmenés gyanús volt a dolog. Szóval nem folyékony a székletem, de nagyon lágy. Van köze egymáshoz a két dolognak? Most még az aranyerem is kijött, szerintem pont a kemény széklet miatt, ami pár napja volt.

A távoli rokonságban(öreganyám testvérei és fiai) nagyon sokan haltak meg bélrákban...

Tud valaki tanácsot adni, hogy mitől van a gyakran előforduló hasmenés, és néha pedig nagyon kemény széklet?

2014. júl. 1. 12:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a székelési szokások megváltoznak, jelen esetben 2-3 hónapja van hasmenése, akkor érdemes elmenni a háziorvoshoz. Mivel ez nem egy pár napja fennálló probléma, hanem már hosszabb ideje tart érdemes megnézetni orvossal. Lehet, hogy csak a stressz okozza, nem tudom hogy ez közrejátszhat-e, de okozhatja betegség is, nem feltétlenül daganat, erre a legmegfelelőbb egy alapos kivizsgálás lenne.
2014. júl. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!