Mi lehet ekkora hasmenésnek az oka?
Virus is lehet (gyomorfajos, hasmeneses van eleg, + nemelyik meg hanyassal.is.jar).
Igyal sok.folyadekot. pl. tea (kamillatea, ha szereted) citromot, cukrot is rakj bele es egy pici sot. Ezzel nemileg potolhatod az egyeb vesztesegedet is. Ha szerencsed van, ma elmulik, ha nem akkor menj orvoshoz, nehogy valami mas legyen vagy kiszaradj. De laikus vagyok (nem.orvos) viszont gyomorfajatos, vizszeru hasmenest okozo virusos megbetegedesem.tobbszor volt:-(.
Tobb oka is lehet, viszont ma csak huslevest, fott burgonyat, banant, parolt rizst es gyogyteakat fogyasszal, gyermeklancfu, anizs, kamillateakat lehet, amit mezzel, citrommal lehet izesiteni, viszont ez elhagyhato is, a teakat kortyolva fogyaszd el.
Jelen esetben fontos, hogy kiuruljon az emesztorendszer, eppen ezert nem szabad megterhelni a nehez etelekkel.
teát küldöm most meg háztartási kekszet...egyéb kaja most meg sem fordult a fejemben hiába szeretek mindent zabálni :)
...meg már kurv*ra elegem van az egészből...egész "este" 1 órát aludtam 5:30tól 6:30ig. ja és még pluszba az is rátesz hogy meg vagyok fázva szóval most minden összejött nagyon...az még amúgy oké is lenne hogy fáj a hasam-gyomrom meg hogy fosok(már bocs a kifejezésért:D) csak a popsi ne fájna ennyire a sokadik wc után de hát gondolom ez a nagy megerőltetéstől van...hiába elég nagy a fájdalomtűrésem de ezt már tényleg nehezen viselem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!