Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel hígabb volt a székletem és én amúgy se szoktam reggel. Nagyon ritka. És görcsölt is a hasam. Ettől függetlenül tudtam enni, és jól is esett. Délután még 3szor voltam WC-n. És akkor is híg volt. De nem kellett egyfolytában rohangalnom csak többször mint egy általános nap. Ma is többször voltam. De ezen kívül semmi bajom nincs. Ittam ma egy csomó teát tudtam enni normálisan. De nem tudom mi lehet a baj. Szerintem nem vírus fertőzés mert akkor sokkal rosszabbul lennék. ... mi lehet ez???2014. jún. 27. 22:07
1/3 anonim válasza:
szerintem semmi... lehet valamit ettél amit nem "akart" a szervezeted, egyél valami kenyeret v kekszet és sz.tem holnapra el is múlik :D!
2/3 anonim válasza:
Minden további nélkül lehet nyári vírusfertőzés enyhe formában. De nézz utána az étkezésednek, változott-e abban valami.
3/3 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta és arra gondoltam h azért mert előtte nem szarvashust ettem. (Ritkán eszem ilyesmit) de eddigre már ki kellet volna ürulnie nem ?
2014. jún. 27. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!