Azt szeretnem kerdezni toletek hogy megtortent-e mar valakivel hogy a szemeremdomb folotti resz megduzzadjon? Minden fajdalom nelkul.
Figyelt kérdés
Reggelre elmulik es estere ujra megduzzad. Egy nappal ezelott teremben voltam es hasizmot csinaltam. Kisse megeroltettem a hatam es a hasamban is ereztem fajdalmat. Ez lehet az oka?2014. jún. 19. 15:11
1/1 anonim válasza:
Valószínű már megoldódott a problémád. De a sérv okozhat ilyet, hanyatt fekszel pár óra és a sérv visszahúzódik mivel a Sérvtartalom visszacsúszik a hasüregbe. Ha mégis fennáll még a probléma keres fel szakorvost.üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!