Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha sokáig alszom, fáj a...

Ha sokáig alszom, fáj a fejem. Miért?

Figyelt kérdés

Rendszerint 6-fél7 körül kelek, de ha akár csak 7-fél8-ig alszom, akkor napközben megfájdul a fejem.

Idővel át tudok állni, tehát pl. kollégista koromban nyugodtan alhattam fél 8-ig, bejárós koromban meg már a 6-ig alvástól is fájt a fejem...

Miért lehet? Volt ilyesmi valakinek?

2014. jún. 19. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ez attól szokott lenni (elég gyakran sajnos), hogy reggelre ivás nélkül kiszáradok... Elalvás előtt próbálj meg meginni egy pohár vizet, hátha nálad is ez a gond.
2014. jún. 19. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is így van. Ha sokat alszom, fáj a fejem:D Szerintem is az az oka, hogy amíg alszol, nem iszol. A dehidráció meg bizony okozhat fejfájást.
2014. jún. 19. 12:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A fura, hogy akkor sem múlik el, ha napközben rendesen iszom, legalábbis nem vettem észre összefüggést... Mindenesetre kipróbálom, hogy "lustálkodós" reggelek előtti estén többet iszom, köszi a tanácsot. :)
2014. jún. 20. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!