Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi ez a folt a lábfejemen?

Mi ez a folt a lábfejemen?

Figyelt kérdés

[link]

Több éve ott van, a börgyógyász csak adott rá valami krémet ami nem használ, aztán szart bele az egészbe. Régebben volt az arcomon egy ilyen rohadás szerű folt, arra azt mondták, hogy ekcéma, (adtak rá mindenféle szar kenőcsöt ami nem használt, egy hónap után elegem lett, szétégettem 20%os ecettel, el is múlt miután lejött róla a varr, de ezen a láb dolgon nem segít), meg másutt is kijönnek néhanapján ilyen foltok rajtam, de elmúlnak gyakran. Mitévő legyek? Igényesen tisztálkodom, de szeretném, hogyha ennek nem az ellenkezője látszana.

2014. jún. 19. 01:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Istenem....

20% os ecettelmte aztán semmit nem égettél szét, mert az egy gyenge sav, ilyen szinten nem mar.

Nemvagyok bőrgyógyász, de lehet ekcéma, amire elég nehéz megelelő krémet találni, az orvosok is találkatnak melyik működik, mert mindenkinek kb más.

Ha nem mondod, hogy másutt is volt hasonló, akkor simán sérûlésre ondoltam volna.

Olyan, minthaleforráztad volna, vagy megégetted volna, vagy győgyult lehorzsolás volna.

Egyebként ha nem bízol a bőrgyőgyászban, ahol jártál, menj másikhoz

2014. jún. 19. 08:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet, hogy nagyobb arányú volt. Minden esetre köszi, elmegyek akkor egy másikhoz.
2014. jún. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!