Volt valakinek mostanaban aranyérmütéte?
Figyelt kérdés
Ket es fel honapja szültem,es terhességem alatt kijott,a szüléstol meg egyenesen borzalmas lett...szépen visszahúzódott,de maradt két bör nyulvany ami nem faj,viszont borzasztoan zavar...szeretnem tudni hogy mennyibe kerul egy mütét(konzultaciok,kontrollvizsgalatokkal együtt)mennyire faj,par honapos baba mellett is kivitelezheto?szoptatok szoval nem lehetek tavol tul sokat,valamint nem szedhetek akarmilyen gyogyszereket sem..labadozas?en a gyürüzesre lennék kivancsi.2014. jún. 14. 22:36
1/1 Ben Joyce válasza:
Ja. Én voltam a műtő. És nagyon fájt a fogam, mert allergiás vagyok a húsra, és ettem veletlenul. Nem tudtok valami jo szert az allergia ellen? Én a Triburijt szedek, de nem annyira hasznalt. Kiveve a halra nem vok allergias, de ha jol tudom, az nem is a hus kategoriaba van sorolva (az old spice reklamban legalabb is ezt mondtak). A lazacot szeretem a legjobban röszti burgonyával, csak az a kár, hogy nem tudom, hogy kell röszti burit csinalni. Vki elkuldene a receptet? Csak petrezselymeset tudok. Segitenetek? Csak mert a felesegem nem szereti, ugyanis ő meg a krumplira allergias, szoval nem csinal nekem. Segitsetek, please, segitsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!