Lehet összefüggés ezek között?
Figyelt kérdés
Tegnap éreztem, hogy kicsit dagad az ínyem (bal oldalt alul), kívülről megnyomkodtam (gondolván csak gennyes, és kinyomom), erre hihetetlenül bedagadt (úgy nézek ki, mint akinek állandóan egy dió van a szájában), estére belázasodtam, és hihetetlen mód fáj a jobb vádlim2014. jún. 14. 12:03
1/4 A kérdező kommentje:
A láz lement. Egyenlőre az ínyem változatlan, de egyáltalán nem fáj, a vádlim viszont nagyon. Szerintetek?
2014. jún. 14. 12:04
2/4 anonim válasza:
MOST, sos-ben fogorvoshoz! Ha a vádlid és az ínyed között van összefüggés, akkor az nagyon el fog harapódzni, ha nem kezelteted. Fogorvos antibiotikumot fog felírni, pár napig szeded és jobban leszel.
De a láz+vádlifájás önmagában nagyon nem jó jel, úgyhogy SÜRGŐSEN menj!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Beszedtem egy algopyrint, aludtam egy nagyot (kb az egész napot), és már mintha lenne valami javulás, talán az ínyem kezd "összemenni".
2014. jún. 14. 21:15
4/4 anonim válasza:
Az ilyesmiben nem nagyon van talán... Az a baj, hogy ha van összefüggés, akkor az azt jelenti, hogy ez egy olyan fertőzés, ami el tud migrálni a fertőzési ponttól. Ismerősöm szedett össze ilyet, hasonlóan kezdődött, nem volt egy hét és ráhúzódott az összes ízületére. Nem bírt egyedül kimászni a kádból, elmenni wc-re, stb., és az antibitikum kúra után még hónapokig gyógytornára járt. Szerintem ne szarozz vele, menj el fogorvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!