Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mentőt? Kérdésed túl rövid, a...

Mentőt? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú

Figyelt kérdés
napok óta nem alszok fáj a melksom ilyen fura a balkarom is minths fura lennne mit tegyek nincs tb-m
2014. jún. 13. 13:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ellátnak akkor is ha nincs bajod, de lehet, hogy értesítik a Nav-ot, hogy nem vagy biztosított és ők behajtják rajtad az elmaradást is.

?iért nem fizeted? Ha rossz anyagi körülmények között éltek, akkor önkormányzatnál kérvényezd, hogy fizessék helyetted.

2014. jún. 13. 14:02
 12/16 A kérdező kommentje:
ja és kb két nappig 0 alvás, majd 6 óra, majd 5 óra,Napokat jelőlnek az orák 24/...
2014. jún. 13. 14:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Mert nincs melóm pár hónapja és gondoltam adig csak találok vmit de...néha jobb néha nem most jobb
2014. jún. 13. 14:04
 14/16 anonim ***** válasza:

A szociális-egészségügyi hivatalban lehet kérvényezni hogy fizessék a TB-d, ehhez azt hiszem a munkaügyi hivatalból kell igazolás, hogy ott bejelentkeztél mint álláskereső.

Gondolom van TB kártyád, ha már jártál a kórházban meglesz nekik is a szám, nem hiszem hogy kötekednének. Inkább a teljesen TB-szám nélküliekkel és a külföldiekkel foglalkoznak. Azt, hogy utólag bárki megkeresne nem tudom, nem hiszem, csöveseket is szoktak CT-zni, pedig ők nem nagyon fizetnek semmit.

A 10 éves korod óta dohányzás elég nagy rizikófaktor. Lázad nem volt?

Lehet nem ártana bemenni a kórházba, mondjuk ennyiből nem tudni mi a baj, lehet csak nagyon kifáradtál, de akár lehet embolia is.

2014. jún. 13. 14:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden előttem hozzászólóval egyetértek. Azt viszont javasolnám, hogy csinálj 1 liter Citromfű teát és azt iszogasd meg egy nap alatt. A Pananginból legalább napi 3 db-ot vegyél be. Ezek segíteni fognak, ha nincs nagyobb baj.
2014. jún. 13. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed hogy nem jobb és tényleg rosszul vagy, menj el minimum a háziorvoshoz, nem muszáj rögtön mentőt hívni ha nem annyira rossz a helyzet.

Egyesek mindenféle idióta panaszokkal be szoktak jönni, a másik véglet pedig az, aki 2-3 hetes panaszokkal megérkezik, majd kiderül hogy lábon kihordott egy infarktust és amúgy majdnem meghalt, de inkább otthon iszogatta a gyógyteáit. Amik tényleg jók, de nem minden esetre.

A Panangint én is aláírom :)

2014. jún. 13. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!