Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mitol lehet? Kezdodo...

Ez mitol lehet? Kezdodo emlekezetzavar?

Figyelt kérdés

Tobbszor volt mar ra pelda hogy elaludtam es mikor felkeltem nem voltam tudatomban azzal kapcsolatban hogy mit tettem meg aludtam.

Ez vicces mert gondolom az esetek tobb szazalelaban csak fekudtem viszont tobbszor volt ilyenre pelda:

Elalszok majd jon a parom beszelunk reggel meg nem emlekszem.

Megbeszeltem a parommal hogy felhiv ha hazaert. En elaludtam es reggel idegesen hivtam hogy mitortent hogy nem hivott. O meg mondta hogy beszeltunk csak mondtam hogy elaludtam ..

Ey miert van???

2014. jún. 13. 07:28
 1/3 anonim ***** válasza:
ez nem emlékezetzavar :) egyszerűen nem ébredtél fel teljesen amikor beszéltél vele... úgymond "beszélsz álmodban" az agyad egy része ilyenkor felfogja, hogy csörög a telefon felveszed, tudsz válaszolnia kérdésekre, de igazából még alszol... nem vagy teljesen ébren... ezért nem emlékszel rá :) így én is jártam már... és szerintem majdnem mindenki :)
2014. jún. 13. 07:52
 2/3 Denta válasza:

Nem tudom de a [link] itt

van egy kis sgeítség hogy hogy tudnád fejleszteni a memóriád,emlékező képességed

2014. jún. 13. 07:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek!:) a link tényleg hasznos:D
2014. jún. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!