Nyomást érzek a tüdőmben, mi lehet?
Figyelt kérdés
Régen asztmás voltam óvodás koromban, de aztán kinőttem vagy nem tudom, hogy mondták. Azóta semmi, ilyen 12 éves koromtól figyeltem fel rá, hogy ha nagyon erősen nevetek akkor tudok fulladni, meg olyan mintha "viszketne" a torkom és a tüdőm is. Most év eleje óta ritkán cigizek. Itthon soha, csak ha várunk a buszra a barátaimmal suli után. olyan 2 hete max, hogy arra lettem figyelmes, hogy a jobb tüdőmben mintha ilyen nyomó érzés lenne. ha Tesi órán futunk akkor simán megcsinálom de érzem ezt a bizonyos érzést a tüdőmben. Vagy ha reggel gyorsan sétálok a buszhoz akkor is. Ez mi lehet? El akarok menni orvoshoz de azért érdekelne előtte mások véleménye is mert ideges vagyok. Köszönöm előre is.
16/F
2014. jún. 8. 08:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!