Mi történt a karommal? (kép)
Figyelt kérdés
Négy napja jelent meg valami fura dolog a karomon, elment a bőrgyógyászhoz, azt mondta gomba. Írt fel gyógyszert, kiváltottam kenem is vele és egyre furcsábban néz ki.
2014. jún. 8. 07:19
2/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de vissza kell menned ,mutasd meg,Én pont most olvastam egy cikket,hogy bőrön lévő seb keletkezik és úgy marad akkor az nagyon nem jó!
3/6 anonim válasza:
jujj, remélem nem húsevő baktérium...de menj vissza SOS. fáj is?
5/6 anonim válasza:
Szerintem nehogy házipatikázd! Kedden go dokihoz! Az is lehet, hogy a kapott krémre allergiás lettél. Nézd meg a használati utasítást. Én amúgy csúnyábbnak látom mint előtte. Én valószínű nem kenném most vele.
6/6 anonim válasza:
Házilag ilyeneket csak rendes aloa vera növény levelével lehetne kenegetni,annál jobb nem létezik sebgyógyításra!
nem boltban vásárolt kivonat hanem ami cserépben van növény...
De ez sok minden lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!