Derékfájás szerintetek hogy tudom megszüntetni?
Figyelt kérdés
Kondizok már vagy 2 éve és egyszer lassan fél éve meghúztam a derekam akkor alig bírtam felállni azóta már annyira nem fáj de néha még mindig előjön és néha a csípőmben a combom felső részében is érzek fájdalmat
és am kondi közben sosem fáj vagy más sport végzése közbep pl foci futás
inkább csak akkor ha sokat ülök
(2 év kick-box egyszer nagyon megszenvedtettek a nyújtással a csípőm sztem attól fájhat de ez nagyon ritka)
2014. jún. 3. 18:08
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én inkább egy jó csontkovácshoz mennék a helyedben, mert ha ezek a tünetek amiket leírtál akkor ott valami nincs a helyén. Amikor sportolsz akkor bemelegszik és nem fáj, amikor megpihen akkor viszont igen. Minél tovább húzod annál több minden lesz kint, és annál több és rosszabb tüneted is lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
akkor sem mindig fáj ha pihenek ilyen random az egész
2014. jún. 4. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!