Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Köldök piercing?

Köldök piercing?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyre írok e.

Egy pár hónapja szurattam meg másodjára az alsó köldökpiercing emet. Egy pár hete azonban az alsó bogyó felett elkezdett nõni egy pattanás. Mikor megérett és fehér lett kinyomtam de azóta sem akar eltûnni. Aggaszt mivel nem történt velem ilyen.

Valószínûleg a piercing miaty jött elõ (orvosi fém) de nem szeretném kivenni mert beforrna még enmyi idõ után.

Mit tehetnék hogy végre elmúljon a pattanás? Kinyomtam már ugye de azóta is folyton telik és vér is jön belõle.

Ma fürdés után észrevettem hogy a dudor teljesen lement (kiázott) és egy nagy véres mélyedés volt a helyén! :( Bekentem a sebet betadinnal illetve a piercing területét, remélem használ valamit de ha nen mit javasoltok mit használjak rá? A piercing egyébként jól van, úgy értem nincs begyulladva sem az alsó sem a felsõ bogyónál. Valalo aki került már hasonló helyzetbe? Nem akarnám 3 jára is megszuratni az alsót.

2014. jún. 3. 00:05
 1/1 anonim válasza:
Szia. Ilyen nekem is volt. Én valahogy allergiás lettem rá . És nekem az volt az utolsó nap, hogy a köldökömbe volt, néha még vissza-vissza tettem, de egyből kezdett begyulladni. Próbáld bekenni Betadine-al vagy valamivel, inkább kérdezd meg a gyógyszerészt, hogy mit ajánl rá. De én a helyedben bármennyire is szép és király dolog kivenném.. Ha ez továbbra is így fog menni, akkor ott ahol be van most gyulladva majd egy heg lesz. De te tested te tudod. Én kivettem és nem hiányzik.
2014. jún. 3. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!