Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kétszer volt véres köpetem!...

Kétszer volt véres köpetem! Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Most február elején egy több hónap óta tartó főleg fekvő helyzetben köhögtem elmentem dokihoz. Torokgyulladás a tüdőt tisztának hallja kaptam szopogatós tablettát. Ez három hétig fájt majd afták lettek a torkomon pár nappal később mikor elmúlt az afta köhögtem köszörűltem a torkom és véres csíkós köpetem volt. Utána rá két órára lefeküdtem éreztem hogy tele a torkom és köhögnöm kell két pici alvadt vért köhögtem fel majd friss vért kétszer de csak ha feküdtem akkor irritálta vmi a torkom és köhögnö kellett. Sürgősségin röntgen nagy labor ekg minden rendben volt. azóta semmi nem volt egy hétig köhögés sem.Egy hétre rá ct hörgőgyulladás és gyógyuló tüdőgyulladást mutatott. Egy hónap után reggel fogmosás után egyet köhintettem ismét picike véres volt előtte eg hétig meg voltam fázva köhögtem semmi utána kijött az afta és megint mire elmúlt utána ismét pici vér. Tüdőgyógyászhoz mentem ott röntgen semmit nem mutatott egyébként azóta kiderült pollen allergia és refluxom is van felmart nyelőcsővel. Vér azóta sem volt. Rettegek hogy daganat csak nem látták. Volt valakinek hasonló esete?Futni járok heti háromszor nincs légszomjam a köhögés elmúlt de a félelem nem.29éves kétgyerekes anyuka vagyok.
2014. máj. 31. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Refluxtól is lehet véres köpet és torok-tüdőgyulladás, erős köhögés miatt is, mivel már mindent átvizsgáltak, biztos, hogy nincs semmi komoly dolog. Reflluxra szedd a protonpumpa-gátlót, diétázz, hogy rendbejöjjön a felmart nyelőcsöved.
2014. máj. 31. 14:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves vagy. Az a baj hogy lelkileg megvisel és mindig ez jár az agyamba és stresszelem magam
2014. máj. 31. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!