Sűrű vizelési inger?
23 éves lány vagyok. Kb. mióta elkezdtem menstruálni (10éve), rengeteget pisilek. Összességében kb. 1 liter folyadékot iszok meg, de van, hogy kevesebbet. Éjjel kijárok 3x, nappal pedig simán van olyan, hogy pisilek, aztán 5 perc múlva megint kell. Voltam már vagy 3 orvosnál, egyik jobbat mondott mint a másik (közeledik a menstruáció, ezért kell ennyit pisilnem - holott a hónap 30 napjában ez van; a másik szerint pedig ideges vagyok, a harmadik szerint nem tudok jól pisilni)
És nincs összefüggés semmiben, ha kávézok, az rosszabb, és ha alkoholt iszok, akkor is. Akkor van, hogy 5 perc alatt 2x is elmegyek. Hihetetlen. És mindig, minden egyes alkalommal pisilek normálisan, nem sokat, de még is olyan, mintha tele lenne a hólyagom folyamatosan.
Nőgyógyászati problémám nincsen. Sajnos a munkában igen megnehezít, mert rohangálnom kell a mosdóba, és jobban lefáradok, mint bárki más:(
Valaki? Vajon ennyire kicsi lenne a hólyagom?
igyál többet mert az 1 liter az borzalmasan kevés... csajoknál akiken gyorsan átfolyik a víz, általában az a probléma, hogy kevés sót fogyasztanak.
Amúgy a kávéban a koffeinnek, valamint az alkoholnak vízhajtó hatásuk van.
Lehet: veseprobléma, túl kevés sóbevitel (több sót eszel-kevesebbet vizelsz), nem ürül ki a hólyagod...stb.
Érdekes, hogy egy orvos sem küldött el rendes kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!