Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha édeset eszem negatívképes...

Ha édeset eszem negatívképes a látásom, szédülök, izzadok. Mérem többször naponta a cukrom és mindig jó. A doki beutalt c. terhelésre,75g-t kell éhgyomorra meginnom, pedig a negyedétől is majdnem ájulok. Más betegség lehet? Veszélyes ez a vizsgálat?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem betegség. Én nem tudom elképzelni valaki hogyan nem tudja miket eszik meg, hogyan nem érdeklődik az étkezéssel kapcsolatban. Engem érdekel.

Az orvosoknak azt tanítják hogy az említett növények lassan felszívódó szénhidrátforrások. Vigyázzunk ezzel kapcsolatban, mert ennek nincsen biológiai alapja, azaz nem lassú felszívódásúak.

2014. máj. 25. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem még itt nézz körül: [link]

A vizsgálatot meg érdemes elvégeztetni ha az orvos ezt ajánja, mert abból többet meg lehet tudni. Olyan vizsgálatot nem fognak végezni, ami bárkiben kért okozott már. Egy máráshez használt alkalommal nem okoz károsodást a túlzott cukor bevitel. Ha meg bármi okból annyira rosszul reagálnál rá, akkor ott van az orvos, aki tud segíteni, hiszen ezt tanulta, hogyan oldhatja meg ezeket az eseteket.

2014. máj. 26. 04:21
 13/15 anonim ***** válasza:
De. Ez a cukoradag elvileg már hasnyálmirigy károsodást okoz. Nyilván csak kicsit, de okoz.
2014. máj. 26. 06:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, már nagyon sokat olvastam a betegségről és minden hozzá tartozó dologról, hát reménykedem benne, hogy a vizsgálatot végző orvost rá lehet venni a fele adag cukorra, vagy legalább tudni fogja hogyan ment meg gyorsan amikor 15 perc után jön a sokk és elájulok. A héten lesz a vizsgálat kórházban, drukkoljatok :(
2014. máj. 26. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok olyan jófej hogy a vizsgálathoz drukkoljak.

Azt isteni beavatkozás nélkül is túléled. Én ahhoz kívánok sok szerencsét, hogy a továbbiakban nehogy bekebelezzen a betegségipari diabetika és örökké krónikus beteggé tegyenek, hanem legyen erőd kitartásod és eszed az egészségedért küzdeni és helyes életmóddal megőrizni azt!

2014. máj. 26. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!