Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől zúg a fülem?

Mitől zúg a fülem?

Figyelt kérdés
Nem is biztos, hogy a fülem zúg csak mikor csend van körülettem akkor úgy hallom mintha zúgna valami esetleg a fülem nem tudom nem vagyok benne teljesen biztos. Semmi benti eszköz nem zúg mert mindent kihúztam.Nitől lehet ez? Valaki segítsen már légyzsíves.

2014. máj. 23. 16:10
 1/10 anonim válasza:
Nemtudom mennyiszer hallgatsz hangos zenét vagy mennyire használsz fülhallgatót, de általában a fülzúgás enyhe fokú halláscsökkenés előjele ami a hangos zene vagy zaj miatt következhet be. Ezt általában teljes csendnél lehet megfigyelni. Ha régóta van ez akkor érdemes megnézetni hogy van-e valami, de ettől függetlenül egészséges embereknél is előfordulhat és spontán megszűnhet.
2014. máj. 23. 16:25
 2/10 gömbicica ***** válasza:

beirod gugliba azt hogy fülzugás, és kijön pl. ez:

[link]

2014. máj. 23. 16:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló szinte mindennap használok fülhallgatót és teljes hangerőn szoktam hallgatni a zenét és ezt a zúgást is utánna figyetem meg miután kikapcsoltam a zenét. Elfog mulni ha nem hallgatok zenét füllhallgatón vagy mit kell tennem? Valamint a második válaszolónak is köszönöm
2014. máj. 23. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Romlani fog a zúgás, és a hallásod is, ha ezt a szokást tovább folytatod. Úgyhogy szerintem találj egy mértéket. Szxr dolog, amikor az ember már nem hallja a suttogást.
2014. máj. 23. 17:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem fogom tovább folytatni ha tudam volna h lehet ilyen baj is belőle akkor nem is kezdtem volna el. De a zúgás elfog mulna ha iegn akkor az kb mennyi idő?
2014. máj. 23. 19:11
 6/10 A kérdező kommentje:
*múlni
2014. máj. 23. 19:12
 7/10 anonim válasza:

Első válaszoló vagyok: ismerős a helyzet, velem is volt olyan hogy sokáig hangosan hallgattam zenét és közvetlen utána este amikor aludtam volna akkor zúgott a fülem.

Nekem hamar elmúlt mivel igaz hogy sokszor használok fülest, de nem teljes hangerőn.

Nem mondom azt hogy ne hallgass fülesen keresztül zenét, csak ne olyan hangosan... mindenesetre amíg jelentős ez a fülzúgás, addig szüneteltesd egy kicsit a hangos zenét.

Most még elmúlik de később tartós lesz, nembeszélve a nagyothallásról.

2014. máj. 23. 19:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Neked körülbelül meddig tartott? Most már tartózkodom ettől nem fogok most egy jó darabig zenét hallgatni legalábbis fülesen nem.
2014. máj. 23. 19:47
 9/10 anonim válasza:
1-2 nap kb, azóta nemhallgatom túl hangosan :) elégvolt egyszer tapasztalnom és nincs is ilyen panaszom már.
2014. máj. 23. 20:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is ennyi idő alatt elmúlik:) tegnap este tapasztaltam először
2014. máj. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!