Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szorongás? Ez már sok!

Minden xD kérdése:

Szorongás? Ez már sok!

Figyelt kérdés

Tavaly lettem pánikbeteg amit pszichológus segítségével ki is nőttem most márciusra. 1 hónap volt teljesen nyugodt. Most már harmadik hete, előjött egy szörnyű perverzség nálam. Tömöm a gatyám(hogy nagyobbnak tűnjön); meg akarok fogdosni minden osztálytársam, de mivel nincs bennem elég lelkibátorság, ez már átalakult fájó szorongássá. Mostanra már a nap szinte minden percében amikor akármilyen csajra gondolok, akkor a szívnél egy ilyen furcsa "pezsgés" szerű dolgot érzek(nagyon fura ki sem tudom fejezni rendesen). A hormonális változások vagy mi okozhatja ezt az érzést?? Mit tegyek nem akarok mégegy ilyesmit átélni. Segítsetek! Kérem hülyék ne válaszoljanak!

14/F

2014. máj. 22. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
lehetnek hormonális változások is
2014. máj. 22. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Sohasem voltam perverz, jól is esik, csak a félelem előjött újra hogy nem árt-e ez a szívemnek :S
2014. máj. 22. 18:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy változnak a hormonjaim es azert vagyok ilyen perverz, de ez a az állandó viszkető, pezsgő érzés nem árt a szívemnek!!!??
2014. máj. 22. 19:32
 4/6 anonim válasza:
kamaszodsz..-.- :)
2014. máj. 22. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
keresd fel a pszichológusodat, és ismét segíteni fog.
2014. máj. 22. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors és rendes válaszokat, várok még pár napot és ha nem múlik megyek a pszichológusomhoz! :)
2014. máj. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!