Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyomorpanaszok szorongás,...

Gyomorpanaszok szorongás, depresszió és idegesség esetén? Valami gyógymód erre?

Figyelt kérdés
Pár napja fáj a gyomrom evés után, ilyen görcsszerű fájdalom, majd pár óra múlva elmúlik. Nem tudok hányni, de hasmenésem sincs, olyan mintha nem emésztene rendesen a gyomrom. Pár hónapja a gyomorsavammal is elég sok a probléma, elég sok szokott lenni. Viszont hányingerem van egy kicsi, de nem jön ki. Fel is vagyok puffadva eléggé. Ez mitől lehet? Idegi alapú esetleg? Mit lehet ez ellen tenni?
2014. márc. 9. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Bélgyulladás.
2014. márc. 9. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:
hááát.. nemtudom, csak a gyomrommal van a gond, a beleimmel nem hinném. a székletem teljesen normális, sztem akkor azzal is gond lenne, nem?
2014. márc. 9. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Honnan gondolod, hogy idegi alapú?

nekem igaz attól volt ilyen gondom, nem bírtam enni, mindentől hányingerem volt, nem volt étvágyam, ha ettem, rosszul voltam. Mindig nagyon fájt a gyomrom. Voltam orvosnál, ő megkérdezte milyen dolgokon idegeskedek, én akkoriba költöztem, új munkát kerestem, stb. Ezért lehetett ez a fájdalom tényleg.

Nekem az orvosom egy egyszerű, gyenge nyugatatót ajánlott, recept nélkül ki tudod váltani. nekem ez segített, kicsit nyugodtabb voltam. :) ( Amitől ne ijedj meg, azt hiszem a gyógynövény miatt,ami benne van, elég büdös :D )

Amit még megpróbálhatsz: Tea! Mecsek teának van egy stresszoldó változata , azt a párom issza reggel-este egy bögrével, és jót tett neki,mert ő mindenen annyira idegeskedett , hogy kb folyamatos hasmenése volt :SEz segített neki a hasa se megy, illetve nyugodtabb :) Auchan -ban vettük mi ezt a teát, 700 ftért. a gyógyszer árára már nem emlékszem, de max 1000-1500 Ft. Remélem tudtam segíteni, és tényleg " csak" idegi alapon van gondod, nem pedig gyomorbajod van :) Szép napot!

2014. márc. 9. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot! onnan gondolom, hogy idegi alapú, hogy szorongok, folyamatosan idegeskedek és ez már hónapok óta tart. rengetegszer van gyomoridegem, szinte minden nap, fogalmam sincs h miért... és nekem sincs mindig jó étvágyam, néha csak muszájból eszek, nincs kedvem enni, nem esik jól stb... ezért gondoltam hogy idegi alapú. :)
2014. márc. 9. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok! értem :) Akkor biztosan ilyen gond, és ez még a jobb eset,mint a gyomortükrözés :) Ha gondolod próbáld ki ezeket a dolgokat,amiket írtam, esetleg ha kipróbálod, írd majd meg, hogy neked bevált-e valamelyik :) Szép napot és jó egészséget

21L

2014. márc. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!