Gyomorpanaszok szorongás, depresszió és idegesség esetén? Valami gyógymód erre?
Honnan gondolod, hogy idegi alapú?
nekem igaz attól volt ilyen gondom, nem bírtam enni, mindentől hányingerem volt, nem volt étvágyam, ha ettem, rosszul voltam. Mindig nagyon fájt a gyomrom. Voltam orvosnál, ő megkérdezte milyen dolgokon idegeskedek, én akkoriba költöztem, új munkát kerestem, stb. Ezért lehetett ez a fájdalom tényleg.
Nekem az orvosom egy egyszerű, gyenge nyugatatót ajánlott, recept nélkül ki tudod váltani. nekem ez segített, kicsit nyugodtabb voltam. :) ( Amitől ne ijedj meg, azt hiszem a gyógynövény miatt,ami benne van, elég büdös :D )
Amit még megpróbálhatsz: Tea! Mecsek teának van egy stresszoldó változata , azt a párom issza reggel-este egy bögrével, és jót tett neki,mert ő mindenen annyira idegeskedett , hogy kb folyamatos hasmenése volt :SEz segített neki a hasa se megy, illetve nyugodtabb :) Auchan -ban vettük mi ezt a teát, 700 ftért. a gyógyszer árára már nem emlékszem, de max 1000-1500 Ft. Remélem tudtam segíteni, és tényleg " csak" idegi alapon van gondod, nem pedig gyomorbajod van :) Szép napot!
előző vagyok! értem :) Akkor biztosan ilyen gond, és ez még a jobb eset,mint a gyomortükrözés :) Ha gondolod próbáld ki ezeket a dolgokat,amiket írtam, esetleg ha kipróbálod, írd majd meg, hogy neked bevált-e valamelyik :) Szép napot és jó egészséget
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!