Ha tudnád hogy kínok közt fogsz meghalni 20 évesen mit tennél?
Bár elmúltam már 20 éves, de ha mondjuk ha megtudnám, hogy 1 év múlva történne velem az amit a kérdésben leírtál, akkor a következőket tenném:
MEgpróbálnám az utolsó hónapjaimat a lehető legproduktívabban leélni. Beszélni mindazokkal akiket szerettem az életben, hogy ne felejtődjek el nagyon hamar. Azt hiszem ezeket tenném... És egy perccel sem hoznám előrébb azt, ami elkerülhetetlen, mert nem tudom mi fog majd azután történi.
Van egy 36 milliós házam(ami 42-be került, de az ingatlanosok szerint a kutya nem fizet érte annyit),és mivel nincs gyerekem, nincs kire hagynom semmit, az utolsó fillérig elnyaralnám, elbuliznám az összes pénzem.
Mivel nekem a buli, a parti, az éjszakai élet, a disco és minden, ami ehhez kapcsolódik, anyukám túlzott óvása miatt kimaradt az életemből, ezért letojnám, hogy 32 vagyok (mert nem vagyok már 20 sajnos, az objektív dolgokat pedig nem lehet megmásítani akkor sem, hacsak fikciókról beszélünk) elmennék minden istenáldott este bulizni(amikor csak van valahol buli a világon, márpedig Amerikában mindig van), és az összes pénzem elbuliznám: méregdrága ételeket kóstolnék, amire normál körülmények között sose jutna, aranyárba mért pezsgőket, borokat, söröket, röviditalokat innék, és kibérelnék egy luxuslakosztályt cakli-pakli személyzettel, mindennel az utolsó néhány hetemre.(Akkor már úgyis mindegy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!