Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyogyszerfüggő lennék ahogy...

Gyogyszerfüggő lennék ahogy az orvosom mondta és a párom?

Figyelt kérdés

Sokszor én is ugy érzem.

2003 ota kezelnek depresszioval külömböző formàkban.

Voltam drogoktol függö lelkileg sajnos majd az meledt gyogyszerekkel tömtem magam.. sajnàlatos modon.

Rengeteg gyogyzser kaptam dormikum. Rexetin.stb ezeket abbahagytam mert undorom lett ledetdtem a drogokat alkoholt.

Ez 2003 ota töbször előfordult.

Most ujjab probàlkozàson vagyok lamolepet kaptam bipolàris zavarra szuicid hajlamra melle frontint szedek 0.25 et ez gyenge ahoz képest amikor rivotrilt 3 val szedtem be a 2 mg.bol

A gondom az hogy mindig kell valami amit hasznàlok.

Mondjuk mÁr mérteket tartok az elöirások szerint szedem a gyogyszereket..

Függő lennék vagy ezt hogyan nevezik erről meg senkivel nem beszélgettem mert kényes téma.

Jo este ellazulni egy picit mert nagyon nehezen alszom kell valami ami ugymond lelazit. Létezik visszaeső függőség? Persze tudom hogy rajtam mulik nem is akRok semmit inni stb de félek hogy elfogy a gyogyszerem vagy ilyesmi.

2014. máj. 1. 12:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sajnos én is hasonló gyógyszerfüggőségben szenvedek, ha van kedved beszélgetni írj privátban.
2014. máj. 27. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!