Lehetséges 17,5 évesen? :o Nagyon megijedtem.
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tudom,hogy nem vagytok itt orvosokkent mellettem,hogy tudjátok mi bajom,de azért megkérdezem a véleményeteket,hátha össze tudunk hozni valami érthetőt.
Tehát. Kb 2 két hónapja derékfájással küzdök.Igaz, akkoriban meg is fáztam.De március közepétől ez tart.Terhességre gyanakodtam mindaddig, amí meg nem jött és a két teszt is negatív lett...Aztán valami keményet érzek a hasam jobb felében s lent hasszurkálást...Megint azt hittem, hogy baba,de mivel menszi is volt s tesztek is negák,ez nem lehet...Olvasgattam tovább...rátaláltam a miómára...Ezek lehetnek annak a tünetei?? Nagyon meg vagyok rémülve. Valakinek hasonló dolog?? :(
2014. ápr. 27. 09:43
1/3 anonim válasza:
Vagy gerinc, vagy valami veseproblémád lehet. De nőgyógyászati dolog is elképzelhető. Menj el a háziorvosodhoz, ő majd kivizsgáltat, ha szükségesnek látja.
2/3 anonim válasza:
Egyem meg a pici szived :) az a legrosszabb ha neten állitasz fel diagnózist! Én már net alapján állapítottam meg magamnak fültőmirigyrákot...az zsircsomó volt. Nyelvrákot...az sima gyulladás volt. Gerincsérvet....stb...menj orvoshoz. Nincs semmi komoly bajod, ne aggódj!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. ápr. 27. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!