Ha visszatartom a vizeletem, akkor miért kell nem sokra rá székletet ürítenem?
Figyelt kérdés
Ez mindenkinél így van? Vagy ez kóros?#vizelet #széklet húgyhólyag
2014. ápr. 23. 23:09
1/8 anonim válasza:
nincs egymáshoz köze ... véletlen egybeesés
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez jele lehet hólyagsipolynak?
2014. ápr. 23. 23:17
3/8 anonim válasza:
hú basszus ... menj el orvoshoz, itt senki nem fogja megmondani
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez a dolog az emberek többségénél nem így van?
Tehát kóros?
2014. ápr. 23. 23:31
5/8 anonim válasza:
(nem vagyok egészségügyes)
logikailag próbálkozom a magyarázattal: a vizelet visszatartáshoz az altájon megfeszíted, megmozgatod az izmokat ... óhatatlanul a záróizmaidat is, tehát némi mozgást idézel elő a hátsó fertályban :)
ennek következtében a már ott tartózkodó széklet és az izommozgás együttes hatására jön a székletkényszer ... tulajdonképpen egyébként is hamarosan jelentkezett volna, de te még rá is dolgozol :)
6/8 anonim válasza:
Nálam nincs így, ennyit tudok mondani.
7/8 anonim válasza:
Én annyit tudok mondani, hogy ha sipolyod lenne akkor valószínű székletet is pisilnél.De azért menj el orvoshoz, vizeletből meg ultrahangal kiderül.De ha össze nőt volna a 2 "cucc" akkor már lehet gyenge lennél, meg étvágyad se lenne...stb.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 24. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!