Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3 hete rosszul vagyok reggelen...

3 hete rosszul vagyok reggelente, mitől?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 3 hete minden reggel hányingerem van, van hogy hányok is, orvosnál voltam, annyit mondott hogy stresszes vagyok. De én kezdek már megijedni, unom a reggeli rosszullétet. Hollandiába voltam diákcserén 2 hete, ottis hánytam.. de màr előtte is rosszul voltam reggelente, utána 1-2 óra mulva elmulik, de addig nagyon zavar. Mi lehet a bajom? Terhesség teljesen kizárva!

2014. ápr. 9. 06:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és majdnem minden evés után kavarog meg bluggyog a hasam:(
2014. ápr. 9. 06:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Ételt nem hányok, csak savat.:/
2014. ápr. 9. 07:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten igaza van az orvosodnak. Valószínűleg sok a gyomorsavad és ezt tudja provokálni a stressz. Kaptál rá valamilyen gyógyszert?
2014. ápr. 9. 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szeretsz suliba jarni? Akkor voltam igy mikor volt egy olyan munkam amit utaltam leleptem es helyrejott az eletem nincs reggel hanyingerem.
2014. ápr. 9. 08:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem kaptam gyogyszert. Sulival nincs bajom, csak a koránkeléssel.
2014. ápr. 9. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Az épp elég ahhoz,hogy stresszes legyél. be kéne állítanod az életritmusodat úgy,hogy "bírd" a korán kelést. Este feküdj le előbb,ha megteheted délután aludj egy keveset. Vegyél a patikában savcsökkentőt (Quamatel mini),vagy Salvus vizet és használd ezeket most minden nap. A hosszan tartó savtúltengés komoly gyulladásokat tud okozni a gyomornyálkahártyán és a nyelőcsőben,torokban. REnnie-t és társait viszont ne szedjél!
2014. ápr. 9. 09:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi
2014. ápr. 9. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!