Lehet, hogy azért van hasmenésem, mert ma agyon idegeskedtem magam?
Pár hete teljesen bebeszéltem magamnak egy súlyos betegséget. Azóta folyamatosan a tüneteket keresem magamon, melyekből 1-2-t produkálok is.
Ma is egész nap ezzel foglalkoztam kb, nem ettem és ittam szinte semmit, csak reggel egy actimelt, meg egy pohár vizet. Most délután 4kor kicist megnyugodtam, és megettem 2 szelet lekvároskenyeret. Kb 1 óra múlva indult hasmenésem, ami azóta 3szor volt, ami persze megint az általam figyelt betegség egyik tünete. Lehet pszchihoszomatikusan produkálni hasmenést?
Igen, ha ideges leszek, általában magánéelti vagy munkahelyi dolog miatt, olyankor ált.rögtön wc-re kell mennem, de olyankor rendes székletem szokott lenni. MOndjuk én rengeteget iszom, ezért nem túl kemény sosem. (Bocsi hogy leírom)
De most híg-pépeset 3szor...
HIV+...
3 alkalommal is kijött idén a szájherpeszem, erre kerestem rá a neten, és akkor adta ki ezt a lehetőséget..
Nekem is gyakran megy a hasam stressz, gyomorrontás következményeként sajnos, mert érzékeny az emésztésem, de mióta egyre egészségesebben eszem egyre ritkábban van laza, hasmenés szerű székletem.
Ettől persze még érdemes lenne kivizsgáltatni, elmondom miért: Ha van valami bajod, akkor hamarabb elkezdhetik a kezelést, ha meg nincs semmi bajod akkor meg megnyugodhatsz, tehát a kivizsgálással csak nyerhetsz. Remélem nincs semmi bajod! Minden Jót!
Igen, tervezek jövöhéten elmenni szűrésre.
De ma nagyon kiakadtam, teljesen pánikba estem..
Egyszerűen úgy érzem, hogy kilátástalan a helyzetem.
Szerintem idegileg ki is merülhettem, mert babám mellett nem alszom túl sokat..
A hasmenést az idegesség is okozhatja. Amit evett és ivott napközben (Actimel-víz-lekváros kenyér), az mind okozhatta a hasmenését.
Próbáljon olyan dolgokat enni és inni, amik nem okoznak hasmenést (pl. főtt krumpli, ropi, háztartási keksz).
Ha ettől sem múlik el a hasmenése, akkor szedjen Carbo Activatus tablettát (szén tabletta) 3 napig, 3X2 dózisban.
Jobbulást kívánok.
Köszönöm!
Sajnos este hánytam is mellé, szóval elképzelhető egy calici fertőzés is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!