Tegnap óta hasmenésem van, de nagyon. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Mintha csak víz jönne ki belőlem! Entherol-t szedtem, orvos írta fel, de nem használt. Mit tudok csinálni? Csak leülök a wc-re és már folyik ki. Nagyon rossz!#hasmenés #entherol
2014. márc. 18. 21:29
1/6 A kérdező kommentje:
Sőt ma még semmit nem ettem, annyira nem akarok wc-re menni!
2014. márc. 18. 21:30
2/6 anonim válasza:
Itt valami fatális tévedés történhetett. Bolus adstringens kellene és aktív szén tabletta, diólevél tea, és általában rengeteg, mérsékelten sós folyadék. Az enterolt azonnal abbahagyni. Sózott főtt krumpli, pirított kenyér, kétszersült, háztartási keksz lehet.
3/6 anonim válasza:
széntabletta, vagy étcsoki, banán,ezek hasfógó hatásuak ja meg a kávé is az de csak simán semmi nélkül
kerüld a tejtermékeket, savanyuságokat,és a fűszeres kajákat még helyreáll a rend a beleidben
4/6 A kérdező kommentje:
Ettem pirított kenyeret, de most már nem tudok lemenni boltba, hogy vegyek banánt stb. És köszönöm.
2014. márc. 18. 22:34
5/6 anonim válasza:
figyelj a táplálkozásra nagyon, mert nekem most több mint 10 napra elhúzódott a regenerálódás, úgy, hogy csak 2 napig volt hasmenésem, gondolom azért mert túl hamar ettem fő ételt meg sajtot.
6/6 A kérdező kommentje:
1 napig tartott a hasmenés.. De most 2 napja nincs székletem... Mi lehet ez?
2014. márc. 20. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!