Mi okozza ezeket a tüneteket?
Figyelt kérdés
2-3 másodperces nyilalló fájdalom jelentkezik a testem több részén is. Legtöbbször a lábamban, a halántékomnál, a szegycsont körül mind a két oldalon. De előfordult már karomban hátamban is. Van olyan nap amikor minden órában előjön. Azt figyeltem meg hogy inkább evés után de van amikor nem. Mitől van ez? Nagyon megijesztenek már ezek a tünetek főleg a mellkasnál jelentkező nyilallás.. :/ ezek miatt már stresszes is vagyok. Valakinek ötlet miől lehetnek ezek? hasonló valakinek? Nagy bajok kezdetei is lehetnek? :/ mert én erre stesszelek a legjobban :/ Köszönöm a válaszokat.2014. ápr. 1. 18:22
1/3 anonim válasza:
Ne stresszelj ezen, keress fel egy orvost! Kezdd a háziorvosoddal, ezt jobb, ha kivizsgálják!
2/3 A kérdező kommentje:
Már felkerestem el is küldött egy pár helyre de eddig még csak hasi ultrahangon voltam a többire az egyetem miatt még nem volt időm csak 2-3 hét múlva lesz de addig megőrülök a bizonytalanságban. Utánna olvastam de csak még rosszabb lett :/
2014. ápr. 1. 19:01
3/3 anonim válasza:
Szakíts időt a vizsgálatokra, az egészséged legyen az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!