Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet használni visszeres...

Mit lehet használni visszeres lábra?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon csúnya visszerem a jobb térd hajlatomnál,nagyon vastag és hosszú., a többiröl nem is beszélve, már azok is csúnyák. 27éves nő vagyok, már nagyon rég óta olyan nekem, de még eddig nem fájt. Mit lehetne rá vennem ami jó is rá, ami kicsit halványítja? műttetni nem akarom attol félek, meg pénzem sincs rá.Valaki valami jót ajánljon már.
2014. márc. 31. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyógytornász is sokat segíthet.
2014. márc. 31. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is 27 vagyok és visszeres.:(.A visszértágulatot sajnos nem tudod eltüntetni csak műtéttel/injekciózással.Nekem a vádlimon van egy nagy ronda, a többi még elmegy.Krémekkel eltüntetni nem lehet, főleg ha már régi.Kompressziós harisnyát szokták javasolni még én enm próbáltam.Csinálj visszértornát, hideg meleg váltózuhanyt hogy megelőzd a többit.Sajnos én se tudok rá módszert.
2014. máj. 20. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!