+ hónapos terhes vagyok és az orvosom canesten combit írt fel de nem merem használni mert félek hogy árt a babának?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 14:31
1/2 anonim válasza:
Ha nem használod és a fertőzés felszáll a méhedbe és a petefészkedbe, akkor hidd el, hogy az sokkal nagyobb bajt okoz!
Nyugodtan használd, ez pont egy olyan készítmény, amit meg pláne, ha az orvos javasolt, akkor nyugodt szívvel lehet használni terhesen is!
2/2 anonim válasza:
Nekem is irtak fel ilyet.Nyugottan hasznàlhatod,a picihez nem jut be. :)
Mondjuk èn ugy jàrtam,hogy nekem nagyon csipett,majd megörültem,gyorsan ahogy tudtam kimostam.DE te nem biztos hogy igy jàrsz.Mièrt irtàk fel neked?Nekem folyàsom volt,ès azèrt.A folyàs a 3. trimeszternèl màr veszèlyes lehet a babànak,ès addig mire odaèrsz meg kell szüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!