Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » + hónapos terhes vagyok és az...

+ hónapos terhes vagyok és az orvosom canesten combit írt fel de nem merem használni mert félek hogy árt a babának?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem használod és a fertőzés felszáll a méhedbe és a petefészkedbe, akkor hidd el, hogy az sokkal nagyobb bajt okoz!

Nyugodtan használd, ez pont egy olyan készítmény, amit meg pláne, ha az orvos javasolt, akkor nyugodt szívvel lehet használni terhesen is!

2014. márc. 23. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is irtak fel ilyet.Nyugottan hasznàlhatod,a picihez nem jut be. :)

Mondjuk èn ugy jàrtam,hogy nekem nagyon csipett,majd megörültem,gyorsan ahogy tudtam kimostam.DE te nem biztos hogy igy jàrsz.Mièrt irtàk fel neked?Nekem folyàsom volt,ès azèrt.A folyàs a 3. trimeszternèl màr veszèlyes lehet a babànak,ès addig mire odaèrsz meg kell szüntetni.

2014. márc. 23. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!