Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetseges, hogy leukemias...

Lehetseges, hogy leukemias vagyok?

Figyelt kérdés
Mar 2hete faj a torkom, fulem es a fejem. Hoemelkedesem van szinte egesz nap estere meg mindig belazasodok. Az orvas eros antibiotikumot irt fel ami eddig mindig hasznalt de most nem. Azt mondta a doki, hogy ez csak infulenza de akkor kellett volna hasznalni a gyogyszernek nem?! A labam is elkezdett fajni, van, hogy alig birok raallni. Lehetseges, hogy leukemias vagyok? Elore is koszonom a valaszokat!:)
2014. márc. 28. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Menj el egy másik orvoshoz, aki csináltasson vérképet veled.

Be gondolj egyből a legrosszabbra. Ha a vérkép mutat valami bajt, tovább fognak vizsgálni.

2014. márc. 28. 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a panaszok mind ráillenek az influenzára. Inkább hipochonder vagy mintsem leukémiás.
2014. márc. 28. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem vagy leukémiás, ne aggódj :)

Az egyik kolléganőm egy hónapig "lábalt ki" ebből, közben végigfertőzött mindannyiunkat a cégnél.. és most én is beteg vagyok már 3. hete. El fog múlni. JObbulást.

2014. márc. 28. 13:30
 4/10 A kérdező kommentje:
De eddig ez a gyogyszer mindig hasznalt 1-2napon belul. +etvagyam sincs es rengeteget alszok!
2014. márc. 28. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:

"Menj el egy másik orvoshoz, aki csináltasson vérképet veled"

Van ugyan szabad orvosválasztás az országban, de minek mindig más orvoshoz futni? Nem lehet megbeszélni a jelenlegivel?

Ha nem használ a gyógyszer az elfogyásáig (ugye addig kell szedni értelemszerűen), akkor arra az orvosnak is reagálnia illik. Ha pedig nem, akkor meg lehet vele beszélni: akár a félelmeket is, akár egy vérképet.

Vagy ha a tiétekkel nem, akkor nem tudom milyen orvoshoz jártok...

2014. márc. 28. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, őszintén, szedd elő a harmadikos biológiakönyvet. Abban is benne van, hogy az antibiotikum BAKTÉRIUMOS megbetegedések ellen jó, és az influenza köztudottan vírus. Nem tudom mit vártál. Az orvosok elég sok esetben megnyugtatásképpen, illetve a felülfertőződések megelőzése érdekében adnak antibiotikumot vírusos betegségben szenvedőnek, de az az eredeti betegségét nem befolyásolja.

Várjál szépen egy hetet, és a szervezeted legyőzi a betegséget magától.

2014. márc. 28. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Arról nem is szólva, hogy az influenzát VÍRUS okozza, az antibiotikum meg BAKTÉRIUMOK ellen van. Akkor miért használna a te influenzád ellen?
2014. márc. 28. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem használ a gyógyszer, vírusra nem jó az antibiotikum, de ha a torokfájásod és a fülfájásod nem múlt el, akkor miért nem mész el a fülészetre?
2014. márc. 28. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ez tipikus influenza. A végtagfájdalom is az. Ne guglizz a tüneteidre, mert ilyen hülyeségeket hoz ki, látod. Sajnos egy komolyabb influenza az elhúzódik, fájdalommal és náthás tünetekkel jár. Ahogy írták, az antibiotikum nem az influenzát kezeli, csak a tüneteidet. A szervezeted maga fogja legyőzni a betegséget, támogasd, ahogy tudod. Ráadásul Isten tudja, hány fajtája van már az influenzának, és te pont melyikben vagy. Ez egy ilyen makacs. Nekem három héttel ezelőtt egynapos influenzám volt. Nem gondoltam annak, de a szövődményeiből kiderítették, hogy az volt - hiába elmúlt minden tünetem estére, még a láz is.

Úgyhogy ne parázz, gyógyulj. Tavasszal ebben a szép időben szopás betegnek lenni. :)

2014. márc. 28. 14:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:) amguy az influenzam felulfertozodott es ezert irta fel a doki az antibiotikunot!
2014. márc. 28. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!