Lehetseges, hogy leukemias vagyok?
Menj el egy másik orvoshoz, aki csináltasson vérképet veled.
Be gondolj egyből a legrosszabbra. Ha a vérkép mutat valami bajt, tovább fognak vizsgálni.
Biztos hogy nem vagy leukémiás, ne aggódj :)
Az egyik kolléganőm egy hónapig "lábalt ki" ebből, közben végigfertőzött mindannyiunkat a cégnél.. és most én is beteg vagyok már 3. hete. El fog múlni. JObbulást.
"Menj el egy másik orvoshoz, aki csináltasson vérképet veled"
Van ugyan szabad orvosválasztás az országban, de minek mindig más orvoshoz futni? Nem lehet megbeszélni a jelenlegivel?
Ha nem használ a gyógyszer az elfogyásáig (ugye addig kell szedni értelemszerűen), akkor arra az orvosnak is reagálnia illik. Ha pedig nem, akkor meg lehet vele beszélni: akár a félelmeket is, akár egy vérképet.
Vagy ha a tiétekkel nem, akkor nem tudom milyen orvoshoz jártok...
Kérdező, őszintén, szedd elő a harmadikos biológiakönyvet. Abban is benne van, hogy az antibiotikum BAKTÉRIUMOS megbetegedések ellen jó, és az influenza köztudottan vírus. Nem tudom mit vártál. Az orvosok elég sok esetben megnyugtatásképpen, illetve a felülfertőződések megelőzése érdekében adnak antibiotikumot vírusos betegségben szenvedőnek, de az az eredeti betegségét nem befolyásolja.
Várjál szépen egy hetet, és a szervezeted legyőzi a betegséget magától.
Sajnos ez tipikus influenza. A végtagfájdalom is az. Ne guglizz a tüneteidre, mert ilyen hülyeségeket hoz ki, látod. Sajnos egy komolyabb influenza az elhúzódik, fájdalommal és náthás tünetekkel jár. Ahogy írták, az antibiotikum nem az influenzát kezeli, csak a tüneteidet. A szervezeted maga fogja legyőzni a betegséget, támogasd, ahogy tudod. Ráadásul Isten tudja, hány fajtája van már az influenzának, és te pont melyikben vagy. Ez egy ilyen makacs. Nekem három héttel ezelőtt egynapos influenzám volt. Nem gondoltam annak, de a szövődményeiből kiderítették, hogy az volt - hiába elmúlt minden tünetem estére, még a láz is.
Úgyhogy ne parázz, gyógyulj. Tavasszal ebben a szép időben szopás betegnek lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!