Csenge003 kérdése:
Reggelre lázasnak kéne lennem! Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 22:35
1/5 anonim válasza:
legyél beteg, pl. tüdőgyuszi, mononucleosis.
2/5 anonim válasza:
Dolgozat lesz, ugye? :)
Ne akarj lázat előidézni. Ha nagyon nem tanultál, akkor lógj az iskolából, és TANULÁSSAL töltsd a napot! Ha lesz egy igazolatlan napod, attól még nem történik semmi probléma. De tedd meg, hogy tényleg tanulsz, és következő órán megírod a dolgozatot.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen doga lesz! Nem is egy! És én tényleg tanulni szeretnék rájuk... azért szeretnék itthon maradni holnap.. mert sajnos a sport miatt alig marad időm a tanulásra! de anya csak akkor hagyná hogyha látja hogy van valami bajom!
2014. márc. 12. 23:01
4/5 A kérdező kommentje:
Valami profi módszer a láz "csinálásra" vagy ha elmegy a hangom az is jo! Kibirom!! Mi a módszer?
2014. márc. 12. 23:03
5/5 anonim válasza:
Akkor menj el egy kávézóba, vagy könyvtárba. Én volt, hogy a metrómegállóban ülve tanultam a következő órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!