Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek? Magas a pulzus...

Szerintetek? Magas a pulzus vagy mas van a hatterben?

Figyelt kérdés
A vernyomasmeronk azt mutatja altalaban hogy 120/80 a vrrbyomasom vagy kicsit tobb de a pulzosom 140-160 kozott mozog...a csaladban csak nekem mutat ilyen magas erteket dr kitapintani max 80-at tudok es amig volt pulzusmero oram addig az se mutatott 100 folott...es a gepen csak nalam villog egy szivecske a kijelzon...vajon tenyleg magas vagy csak pont nekem szarul meri.
2014. márc. 24. 17:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát, a vérnyomásmérő gép nem tudja, hogy éppen te vagy, akit mér, szal ha rossz lenne, sztem mindenkinek rosszat mérne. A legegyszerűbb, ha elbattyogsz az orvosodhoz és kérsz tőle egy mérést. Ha tényleg ilyen magas, az nagyon magas, az okok kikutatását és potenciálisan gyógyszeres kezelést igényel.
2014. márc. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!