Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3 hete influenzás voltam...

3 hete influenzás voltam akkor kaptam augmentint azóta küszködök mindenfélével, valaki volt már így?

Figyelt kérdés
Csúzom lett, nem hallok a fülemre rendesen, fülész szerint szövődménye. Most meg tegnap elkezdett fájni a nyirokmirigyem, reggelre meg csomó lett az állkapcsomon belülről. Szerintetek a fogam vagy vagy szövődmény, vagy valami komolyabb bajnak a jele? Ma nincs orvos majd csak hétfőn talán.
2014. márc. 22. 13:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem benned van a hiba, mostanában nem adnak rendes gyógyszert az embernek. Nekem is fáj a torkom a fejem és a fülemen is érzem gyengén, bedagadt az ínyem de durván. Kaptam roxithromicin-t vagy mit de egy kalap k*la. Vagy két hónapja voltam ugyanezzel orvosnál valamit javult, de nem ment ki belőlem rendesen mert éreztem magamban és tuti hogy csak visszaerősödött. Hétfőn mehetek dolgozni mert annyira megint helyre jöttem. Régebben elmentem az orvoshoz kaptam rendes gyógyszert és 4-5 nap múlva kutya bajom volt.
2014. márc. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!