Nagyon csúnyán megfáztam, és semmi nem akar segíteni. Tanácstalan vagyok?
Voltam orvosnal, kaptam gyogyszert, inhalalast is o javasolta, de semmi. Majd hetfon megyek vervetelre..
Palinkat nem fogok inni, 1csepp is garantalt hanyas, semmilyen alkoholt nem iszok, a mezre pedig allergias vagyok.
Valoszinu a legtobb gondot az arcuregedben felhalmozodott genny okozza, feszitve belulrol.
Regen az orvosok egyszeruen felszurtak az orruregen keresztul - kisebb erzestelenites utan - aztan egy nagy fecskendot hasznalva antibiotikumos folyadekkal kimostak, kioblitettek az arcureget. Nem volt kellemes, az embernek ugy tunt mintha ki akarna ugrani a szeme, viszont hatasos volt. Jelenleg inkabb antibiotikumokat irnak fel csak, ez hosszabb ideig tart es gyakrabban visszater a betegseg.
Talan tudsz talalni egy orvost aki meg a regi hagyomanyos modszerrel tudna kezelni.
Ha rahuzodik a homlokuvegedre az meg rosszabb lehet es veszelyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!